Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Αντικατάσταση Κουφωμάτων ΑλουμινίουΗ AlfaPlast & Metal αναλαμβάνει την πλήρη ή μερική αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέα κουφώματα αλουμινίου ή συνθετικά που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.
Μπορείτε με ασφαλή και οικονομικό τρόπο να αλλάξετε τις πόρτες και τα παράθυρα της οικίας σας διασφαλίζοντας έτσι καλύτερη ποιότητα ζωής για εσάς και την οικογένειά σας.
Πρόκειται για μια διαδικασία που δεν απαιτεί ούτε χρόνο καθώς η αποξήλωση των παλιών και η τοποθέτηση των καινούργιων κουφωμάτων γίνεται σε μια ημέρα, ούτε ταλαιπωρία: αφήνουμε το χώρο σας καθαρό όπως τον βρήκαμε.

Μελέτη

Η AlfaPlast & Metal, αφού επισκεφτεί το χώρο σας, μπορεί να σας δώσει τις απαραίτητες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας ή και την μερική ή ολική ανακαίνιση του χώρου σας. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα όπως:

  • Τις τεχνικές ιδιότητες των κουφωμάτων και τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά
  • Τις κατάλληλες διαστάσεις
  • Τα είδη εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων
  • Τη διαδικασία εργασιών για την τοποθέτησή τους
  • Το συνολικό κόστος που θα σας επιβαρύνει

Τοποθέτηση σήτας

Τοποθετούμε σήτα σε οποιοδήποτε παράθυρο ή πόρτα του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Μπορείτε να επιλέξετε ανοιγόμενη, πλισέ κάθετης ή οριζόντιας κίνησης είτε σήτα σταθερού πλαισίου.

Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας

Τοποθετούμε θωρακισμένες πόρτες για τη μεγαλύτερη ασφάλειά σας. Σε λίγες μόνο ώρες αντικαθιστούμε την παλιά σας εξώπορτα με νέα, θωρακισμένη, με μεντεσέδες βαρέως τύπου, απαραβίαστη κλειδαριά και μηχανισμό ελεγχόμενου ανοίγματος.

Τοποθέτηση κάγκελων αλουμινίου

Τοποθετούμε κάγκελα αλουμινίου ανθεκτικά μοντέρνας κατασκευής. Ενδείκνυνται για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις.

Τα οφέλη της αντικατάστασης κουφωμάτων είναι πολλά:

Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων

Αντικατάσταση Κουφωμάτων ΣυνθετικώνΤα κουφώματα παίζουν τον πιο καθοριστικό ρόλο στην ποσότητα και το κόστος της ενέργειας που καταναλώνουμε προκειμένου να διατηρούμε την επιθυμητή θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού. Τα παλιά κουφώματα, ξύλινα ή αλουμινίου τύπου ΑΤ και με ένα απλό μονό τζάμι ευθύνονται για την απώλεια της θερμότητας το χειμώνα και της δροσιάς το καλοκαίρι.
Η αντικατάστασή τους από σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ή συνθετικά θα συμβάλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Άριστη ηχομόνωση

Δεν θα υποφέρετε πια από την ηχορύπανση και τους ανεπιθύμητους θορύβους του εξωτερικού περιβάλλοντος, που εισβάλλουν στην καθημερινότητά σας και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής.

Ασφάλεια

Τα σύγχρονα κουφώματα περιλαμβάνουν μηχανισμούς που δύσκολα παραβιάζονται και παρέχουν υψηλή αντικλεπτική προστασία.

Αισθητική

Με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, διαμορφώνουν ένα καλαίσθητο και ευχάριστο περιβάλλον, κατάλληλο για ξεκούραση, εργασία, ψυχαγωγία.