Στα εξωτερικά κουφώματα μπορείτε να επιλέξετε ρολό αντί για παντζούρι.
Τα ρολά είναι πιο εύχρηστα και συνήθως πιο οικονομικά. Δεν απαιτούν χώρο για τη λειτουργία τους, γι’ αυτό και η χρήση τους είναι επιβεβλημένη σε πολύ μικρά μπαλκόνια όπου δεν υπάρχει χώρος να ανοίξουν τα παντζούρια.
Αποτελούνται από μικρά φύλλα, και όσον αφορά το υλικό τους, μπορούν να είναι συνθετικά (PVC) ή αλουμινίου. Τα ρολά με φύλλο PVC είναι πιο οικονομικά, ενώ τα ρολά αλουμινίου επιλέγονται κυρίως για την ανθεκτικότητα και τη στιβαρότητά τους.
Τα ρολά μπορεί να είναι είτε με φυλλαράκι αλουμινίου εξωτερικά και πολυουρεθάνη εσωτερικά, είτε με φυλλαράκι αλουμινίου εσωτερικά και εξωτερικά.
Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα είτε ηλεκτροκίνητων ή χειροκίνητων ρολών.
Τα ρολά στα κουφώματα είναι κάθετης κίνησης και ο μηχανισμός λειτουργεί είτε χειροκίνητα με ιμάντα ή μανιβέλα, είτε ηλεκτροκίνητα με τηλεχειρισμό.

Ρολά - Αντικατάσταση και Τοποθέτηση

Γενικές Πληροφορίες

Η στιβαρή κατασκευή τους προσφέρει ασφάλεια και 4 φορές μεγαλύτερη αντοχή στην πίεση σε σχέση με τις περσίδες πολυουρεθάνης. Με το ειδικό τελείωμα που διαθέτουν, προσφέρουν ασφάλεια, υψηλή στεγάνωση και μοναδική αισθητική. Επιπλέον, για ανεμπόδιστη θέα, έρχονται σε ενιαία κατασκευή, χωρίς ενδιάμεσα στηρίγματα, που φτάνει σε πλάτος έως και τα 6 μέτρα. Διατίθενται με περσίδες αλουμινίου και περσίδες πολυουρεθάνης.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

• Όλες οι διαστάσεις ρολών, από ρολά για παράθυρα έως και μπαλκονόπορτες,
• Δύο τύποι: επικαθήμενα (ίσια ή οβάλ) και εξωτερικά (οβάλ).
• Πλάτος έως και 6 μέτρα
• Ίσια και οβάλ κουτιά
• Φυλλαράκια αλουμινίου και πολυουρεθάνης
• Ρολά με θερμοδιακοπή, με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας Usb=1.3 W/m2K (σύμφωνα με το σχετικό πιστοποιητικό του κοινοποιημένου γερμανικού εργαστηρίου IFT Rosenheim)
• Χρήση: Όλοι οι τύποι ρολού, (με ιμάντα, μανιβέλα και μοτέρ),από παράθυρα έως και γκαραζόπορτες όλων διαστάσεων.

Συνεργάτες

Συνεργαζόμαστε με τις παρακάτω εταιρείες:

europa
aloysystem
alumil
etem
komerling_styletech
viomal