Πιο οικονομικά και με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, τα Συνθετικά Κουφώματα PVC αποτελούν ίσως την καλύτερη λύση και η AlfaPlast & Metal την καλύτερη εγγύηση για τη σωστή τοποθέτησή τους.

Πλεονεκτήματα: αποτελούν μια οικονομική λύση, έχουν μεγάλη αντοχή και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση.
Μειονεκτήματα: είναι πιο ευάλωτα στον ήλιο από τα κουφώματα αλουμινίου, αλλά λόγω της καλής ποιότητας των σύγχρονων πλαστικών που χρησιμοποιούνται πλέον αποφεύγεται το κιτρίνισμα με την πάροδο του χρόνου.

Συνθετικά Κουφώματα

Συνθετικά Κουφώματα

Περιγραφές Χαρακτηριστικών Διάφορων Σειρών Συνθετικών Κουφωμάτων

Συνθετικά Κουφώματα - k88

KOΕMMERLING 88 plus είναι το νέο σύστημα με  βάθος  88 χιλιοστά πλαισίου και τρίτο λάστιχο στεγάνωσης σε κάσα και φύλλο.
Συνέχεια

k-prem

Οι πόρτες ανοίγουν η μία πάνω στην άλλη με αποτέλεσμα να καταλαμβάνουν έναν σχετικά μικρό χώρο εκατέρωθεν της τοιχοποιίας.
Συνέχεια

Γενικές Πληροφορίες

Ανοιγόμενα ή Συρόμενα Κουφώματα;

Στα ανοιγόμενα κουφώματα τα φύλλα των παραθύρων τοποθετούνται στα πλάγια και περιστρέφονται γύρω από έναν σταθερό άξονα.
Τα συρόμενα διακρίνονται στα επάλληλα και τα χωνευτά, στα επάλληλα το ένα φύλλο μπαίνει πίσω από το άλλο ενώ τα χωνευτά μπαίνουν στο εσωτερικό του τοίχου.

Πλεονεκτήματα – Μειονεκτήματα
Τα ανοιγόμενα παρέχουν αρκετά καλή στεγάνωση, μεγάλο άνοιγμα και χρήση μηχανισμού ανάκλισης (δυνατότητα αερισμού του χώρου χωρίς να ανοίξουν πλήρως). Ως μειονέκτημα έχουν την απώλεια εσωτερικού χώρου, ώστε να μπορούν να ανοίξουν.
Τα συρόμενα έχουν επίσης μεγάλο άνοιγμα, μηδενική απώλεια εσωτερικού χώρου, αλλά έχουν μικρότερη στεγάνωση σε σχέση με τα ανοιγόμενα.

Ενεργειακά και Θερμομονωτικά Κουφώματα:

Είναι τα κουφώματα με χαμηλή θερμική αγωγιμότητα, εμποδίζουν τη μεταφορά θερμοκρασίας από και προς το περιβάλλον και διατηρούν την επιθυμητή θερμοκρασία στον εσωτερικό χώρο.
Το PVC ως είδος πλαστικού, έχει από μόνο του χαμηλή θερμική αγωγιμότητα. Το αλουμίνιο όμως είναι καλός αγωγός της θερμότητας. Για να μην υπάρχει λοιπόν απώλεια ενέργειας, παρεμβάλλεται μεταξύ της εσωτερικής και εξωτερικής επιφάνειας του μετάλλου το πολυαμίδιο, ένα υλικό με χαμηλή θερμική αγωγιμότητα.
Σε συνδυασμό με τα διπλά τζάμια επιτυγχάνεται η ζητούμενη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Συνεργάτες

Συνεργαζόμαστε με τις παρακάτω εταιρείες:

europa
aloysystem
alumil
etem
komerling_styletech
viomal